Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Σε λειτουργία ο δημόσιος χώρος στάθμευσης στη θέση "Φιστικές" της Παροικιάς   
       ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                     
               ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             
                    ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ  
        ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ                  

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για τη βελτίωση της κυκλοφοριακής κίνησης στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού της Παροικιάς και την στήριξη της εμπορικής δραστηριότητας της πόλης, δίνει από σήμερα σε λειτουργία και το δημόσιο χώρο στάθμευσης, στη θέση "Φυστικιές", πίσω από το Νεκροταφείο.

Συνεργεία του Δήμου καθάρισαν ήδη τα απορρίμματα και τα φερτά υλικά που βρίσκονταν στο σημείο. Ο χώρος στάθμευσης εξωραΐστηκε  και είναι πλέον έτοιμος να υποδεχθεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες που επιθυμούν να σταθμεύσουν το όχημά τους κοντά στο λιμάνι και το εμπορικό κέντρο της Παροικιάς. Τέλος, τις επόμενες ημέρες θα απομακρυνθούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα και τα εμπορευματοκιβώτια (κοντέινερ), που έχουν τοποθετήσει ιδιώτες. 

Παρακαλούνται οι πολίτες να μην σταθμεύουν στις πρασιές των δρόμων, πάνω σε πεζοδρόμια, στις ζώνες φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων και γενικά να μην αφήνουν τα οχήματά τους σε χώρους όπου απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και προς αποφυγή ατυχημάτων.

Επίσης,  σας υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται ακόμα και η ολιγόλεπτη στάση σε χώρους στάθμευσης ΑΜΕΑ, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ο σεβασμός προς τους συμπολίτες μας αποτελεί δείγμα πολιτισμού της κοινωνίας μας.
            
                                                                            Η Αντιδήμαρχος Πάρου
                                                                       Δώρα Σαρρή - Παπακυρίλλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου