ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Μία σελίδα ειδικά αφιερωμένη στην Ανακύκλωση και τα οφέλη τηςΠατήστε εδώ για να κατεβάσετε σε αρχείο το φυλλάδιο του Δήμου Πάρου σε μορφή .pdf


_________________________________________________________________________________Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης κ. Δημήτρη Πολιτόπουλο είχε αντιπροσωπεία του ΣΙΕΠΤ την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017
Η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μυταρά και τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Ραγκούση, ενημέρωσε τον κ. Πολιτόπουλο για την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου σχετικά με την προβολή των θεμάτων της ανακύκλωσης από τα μέσα των Μελών του ΣΙΕΠΤ.
Ο πρόεδρος του Ε.Ο.Αν. ενημέρωσε αναλυτικά για τις προβλέψεις του νέου νομοθετικού πλαισίου, το οποίο βρίσκετε στην τελική φάση πριν από την ψήφιση του στη Βουλή. Ο κ. Πολιτόπουλος δήλωσε ότι θα υπάρχει άμεση και στενή συνεργασία του Οργανισμού με το Ν. Ραγκούση, υπεύθυνο του Δ.Σ. του ΣΙΕΠΤ για τα θέματα της ανακύκλωσης, θέτοντας ως στόχο την πιο αποτελεσματική βοήθεια που μπορούν να παράσχουν τα Μέλη του Συνδέσμου στο συγκεκριμένο τομέα. 
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν επίσης στην ανάγκη πραγματοποίησης ενημερωτικών εκδηλώσεων, όπου αυτό είναι εφικτό, προκειμένου να υπάρξει ο μέγιστος βαθμός ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης, πάντα σε συνεργασία βέβαια και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου