Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Καλωσόρισμα Δημάρχου Πάρου



                      
Αγαπητοί φίλες και φίλοι της Πάρου, 

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στο νέο δικτυακό τόπο του Δήμου Πάρου που φιλοδοξεί να αποτελέσει μέσο έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης και επικοινωνίας των δρώμενων του Δήμου Πάρου και των υπηρεσιών του με τους Δημότες, τους Πολίτες και τους Φίλους του όμορφου νησιού μας.
Φιλοδοξούμε ο ιστότοπος αυτός να αποτελέσει ένα ουσιαστικό μέσο επικοινωνίας και διαβούλευσης, έναν δημιουργικό τόπο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων και καλούμε όλους εσάς να συμμετέχετε με τις προτάσεις σας.
Γιατί μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο!
Μάρκος Κωβαίος
         Δήμαρχος Πάρου 



7 σχόλια:

  1. Καλορυζικο, αλλα εγω θα αρχισω με γρινια και πολλα νευρα. Χθες το βραδυ πηγα να παρω την εγγονη μου απο το φροντηστιριο, οχι γιατι ειναι μικρη αλλα γιατι ειναι τοσο σκοτινα στον δρομο του κοινοτικου παρκιγκ στο δευτερο Δημοτικο σχολειο που δεν βλεπεις καν που πατας. Πολυ επικυνδινο για τα παιδια. Ενημερωσα το γραφειο πριν τις γιορτες και τιποτα δεν εγινε.Ακομη προτινα να αγορασω τις λαμπες να τις βαλουν. Και οχι μονο αυτο. Φετος καταργιθηκε και το κλαδεμα των δεντρων , και ειναι απαισιο να βλεπεις τα ξεροκλαδα τοσο ψηλα. Τχρονου που θα πανε? Κυνδινος να τα ριξει ο δυνατος αερας.Και τελειωνω. Το 2006 ζητησαμε κουβαδες στη μεταφορικη.Απο τοτε δεν εχουν αλλαχτει. Εινα απαισιο το θεαμα, ουτε για ανακυκλωση δεν κανουν. Συγνωμη αλλα υπαρχουν κουβαδες, δεν ειναι κοπος να τους αλλαξουν. Και παλι να με συγχωρεσετε, αλλα υπαρχει πληρη εγκαταληψη στον τοπο μας. Γιατι????? ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και Καλή Χρονιά και σε εσάς. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Θα προωθήσουμε το μήνυμά σας στις αρμόδιες υπηρεσίες και είμαστε στη διάθεσή σας για ότι προκύψει. Θα ήταν πολύ βοηθητικό να μας γράφετε και κάποιον εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας μαζί σας όπως τηλέφωνο ή email.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα.Είναι μια υπέροχη πρωτοβουλία η δημιουργία αυτού του ιστότοπου. Καλορίζικος λοιπόν και εύχομαι να δίνονται λύσεις στα προβλήματα και παράπονα των πολιτών του νησιού μας.
    Έρχομαι κι εγώ με τη σειρά μου, να παραθέσω τα δικά μου ερωτήματα. Γιατί -κάθε χρόνο- στο δρόμο Παροικίας-Καμαρών, επισκευάζονται οι λακκούβες που δημιουργούνται στο οδόστρωμα μόνο μέχρι τη ΔΕΥΑΠ; Από εκεί και μετά, ο δρόμος έχει τα χάλια του. Επίσης, έχουμε παραπονεθεί πολλές φορές, μέσω του συλλόγου Καμαρών (υπάρχουν σχετικά έγγραφα και φωτογραφίες), για το δρόμο από το πρώην σχολείο των Καμαρών προς το νεκροταφείο. Από τη διέλευση των φορτηγών του λατομείου Γ.Χριστόφορου, ο δρόμος έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι οδηγοί αυτοκινήτων και μηχανών.
    Ελπίζω να λυθεί επιτέλους αυτό το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
    e-mail: s.mertzanis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας, μας συγχωρείτε για την καθυστερημένη απάντηση αλλά έπρεπε να ενημερωθούμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες και να εξετάσουμε τις δυνατότητες αντιμετώπισης του προβλήματος που μας παραθέσατε. Μετά από σχετική έρευνα καταλήξαμε ότι ο δρόμος είχε επισκευαστεί όπως πολύ σωστά αναφέρατε μέχρι το ύψος της ΔΕΥΑΠ γιατί μέχρι εκεί έφτασαν τα διαθέσιμα χρήματα την εποχή εκείνη. Όσον αφορά τον δρόμο από το πρώην σχολείο των Καμαρών προς το νεκροταφείο, γνωρίζουμε τις συνθήκες και τις καταστροφές που έχουν προκληθεί. Μετά την έγκριση της 1ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Πάρου, προβλέπεται να γίνει εργολαβία για την επιδιόρθωση των δρόμων της περιοχής των Καμαρών καθώς υπάρχουν εκτενείς καταστροφές στο οδόστρωμα από τα υπόγεια ρεύματα που περνούν στην περιοχή. Είναι μέσα στις προθέσεις μας να εντάξουμε και το συγκεκριμένο έργο. Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας είμαστε στη διάθεσή σας και στο μέλλον.

      Διαγραφή