ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΗ

Ένας χώρος για τα αιτήματα του πολίτη

3 σχόλια:

 1. http://www.parosin.gr/paros/koinonia-paros/1698-brontero-%C2%ABochi%C2%BB-ths-paroy-stis-anemogennhtries,-oloklhrh-h-sygkentrwsh-diamartyria-se-binteo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προτείνω να προστεθεί σύνδεσμος για την «Παιδεία», τον «Αθλητισμό» και τον «Αθλητισμό».
  Καθώς και ένας σύνδεσμος προτάσεων και διαβούλευσης.
  φιλικά
  Μαούνης Χριστόδουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "Take me home"
  Επιστολή στον Δήμαρχο Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη απέστειλε ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, ευχαριστώντας τον Δήμο Άνδρου για την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Μήλου για τη διεκδίκηση επαναπατρισμού του Αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου.

  Το Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου με την υπ. αριθμ. 146/2017 απόφασή του συμπαραστέκεται και στηρίζει τον αγώνα του Δήμου Μήλου, που έχει ξεκινήσει καμπάνια για τη συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών με στόχο την επιστροφή του σπουδαίου αυτού αγάλματος στο νησί, όπου και βρέθηκε. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχετικό έγγραφο ο κ. Δαμουλάκης: «Με δεδομένο ότι μια τέτοια προσπάθεια είναι εθνική, είναι σημαντικό να έχουμε τη στήριξη όλων για την περαιτέρω διάδοση του μηνύματος και την ενίσχυση της καμπάνιας διεκδίκησης».

  Η συγκέντρωση υπογραφών για τον επαναπατρισμό του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου γίνεται και διαδικτυακά, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.takeaphroditehome.gr και στο Facebook: «Take Aphrodite Home» και Δήμος Μήλου. Στόχος είναι να γίνει ο επαναπατρισμός την ιστορική ημερομηνία «8 Απριλίου 2020», όταν θα έχουν συμπληρωθεί 200 χρόνια από την εύρεση του αγάλματος.
  ΠΡΟΤΑΣΗ
  Καλό θα ήταν και το δικό μας Δ.Σ. να συμπαρασταθεί με ψήφισμα του υπέρ του επαναπατρισμού της "Αφροδίτης της Μήλου" μιας και έχει φιλοτεχνηθεί από παριανό μάρμαρο.

  φιλικά
  Χριστόδουλος Μαούνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή