Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Fam trip Άγγλων, Τούρκων και Λιβανέζων tour operator και μίας δημοσιογράφου στην Πάρο







                          



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Πάρος, 27 Μαΐου 2017
   ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             
     ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                                                                                                                                            
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Ταχ. Δ/νση:Παροικία Πάρου
Ταχ. Κωδ.: 84400
Τηλέφωνο :22843-60154
Fax: 22840-22078
Ε-mail: touristoffice@paros.gr

              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Fam trip Άγγλων, Τούρκων και Λιβανέζων tour operator και μίας δημοσιογράφου στην Πάρο 

Ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Gulliver`s Travel Associates (GTA) διοργάνωσε επίσκεψη γνωριμίας Άγγλων, Τούρκων και Λιβανέζων tour operators και μίας δημοσιογράφου στην Πάρο κατά το διάστημα 24-25 Μαΐου 2017, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του για τη τουριστική προβολή και ανάδειξη του νησιού.

Η Gulliver`s Travel Associates (GTA) ανήκει στην παγκόσμια δύναμη στο τομέα του τουρισμού Kuoni Travel, δραστηριοποιείται σε 185 χώρες και κατέχει πάνω από 55.000 πελάτες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ξενοδοχεία, transfer/ destination services, travel agencies και δραστηριότητες σε προορισμούς (excursions).

Κατά τη διάρκειά της παραμονής τους στο νησί επισκέφθηκαν τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος του προορισμού και εξέφρασαν την επιθυμία τους για έναρξη συνεργασίας με την Πάρο καθώς ο προορισμός πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να ενταχθεί στα τουριστικά πακέτα τους.

Η αποστολή απαρτίζονταν από τους παρακάτω επαγγελματίες του τουρισμού:

¨       Carly Lawrence -  Flight Centre UK.
Ο μεγαλύτερος συνεργάτης της GTA για την Μύκονο, με ταξιδιωτικά γραφεία σε Αυστραλία και Ηνωμένο Βασίλειο. Μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν 80+ καταστήματα. Η Flight Centre μεγαλώνει συνέχεια δημιουργώντας καθημερινά 22% bookings στην GTA.

¨       Victoria Claire Coe - Travel Counsellors
Η Travel Counsellors Ltd. είναι  μια ανεξάρτητη ταξιδιωτική εταιρεία με βάση το Μάντσεστερ. Ιδρύθηκε το 1994 και λειτουργεί σε 7 χώρες. Η εταιρεία ειδικεύεται στο bespoke holidays/ tailer-made (Διακοπές επί παραγγελία) και επαγγελματικά ταξιδια (business travel) και κατέχει πάνω από 1,600 ταξιδιωτικά γραφεία παγκοσμίως σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ολλανδία, Βέλγιο, Νότια Αφρική, Αυστραλία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είχε συνολικό τζίρο πάνω από 166 εκατομμύρια λίρες το 2015. Τον Ιανουάριο ανακοίνωσε πως η αξία των ταξιδιωτικών bookings φτάνει τα 48 εκατομμύρια λίρες.

¨       Ash Arasava  Ersoy (owners of Atlas Global)
Η Ersoy είναι το δεύτερο μεγαλύτερο DMC στην Τουρκία και τους ανήκει το Atlas Globe (low cost αεροπορική εταιρεία,).  

¨       Ramona El Ferekh - Global Holidays Lebanon
Η Global Holidays είναι ο συνεργάτης της GTA όσον αφορά αεροπορικά εισιτήρια  στο Λίβανο και δουλεύουν με πάνω από 200 ενεργά ταξιδιωτικά γραφεία, κάνοντας τους το μεγαλύτερο online supplier. Δουλεύουν με την Kurban, Tania, Wild Discover και όλα τα μεγάλα Λιβανέζικα Destination Management Companies  (DMC).

¨       Joanna Elizabeth Booth – Travel Weekly - Aspire Magazine

¨       Samantha Mardkhah Greek Market Manager της GTA

¨       Astrid Simo Mbobda Key Account Manager GTA.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου