Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Επιμορφωτική ημερίδα για τους Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Σχολείων Π.Ε & Δ.Ε. ν. Πάρου






Μετά από αίτημα του Γραφείου Σχολικών Συμβούλων ΔΕ Κυκλάδων και της Σχολικής Συμβούλου Φυσικής Αγωγής κας Ουρανίας Ρινακάκη, στον Δήμο Πάρου για τη συνδιοργάνωση επιμορφωτικής ημερίδας, πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 05/05/2017 σεμινάριο σε καινοτόμους μεθόδους διδασκαλίας της Χειροσφαίρισης στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Πάρου.

Την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Χ.Ε) εκπροσώπησαν οι κ.κ  Κώστας Κότσιρας - Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Νοτίου Αιγαίου & Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Δημήτρης Σκάρλος, Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης και ομοσπονδιακός Προπονητής  Under15 στα κορίτσια & Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥΠΧΕ).

Σκοπός της ημερίδας ήταν η διάδοση και η ανάπτυξη της Χειροσφαίρισης στα σχολεία της Πάρου. Παρουσιάστηκε αναλυτικά το άθλημα της Χειροσφαίρισης και οι νέες μέθοδοι διδασκαλίας του στα σχολεία και στη συνέχεια έγινε επίδειξη του αθλήματος από τους δύο ομοσπονδιακούς προπονητές και οι γυμναστές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν και οι ίδιοι σε ασκήσεις εκγύμνασης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου