Τρίτη 13 Απριλίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για κρούσμα κορωνοϊού στο Δήμο


 

  



 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Πάρος, 13 Aπριλίου 2021

    ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                               

     ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                                                                                                                                                                                               

        

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Ενημερώνουμε ότι σήμερα 13/04/2021 και κατόπιν προγραμματισμένου ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πάρου από την κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ που επιχειρεί στο νησί της Πάρου, εντοπίστηκε θετικό κρούσμα Covid-19, σε διοικητικό υπάλληλο του Δήμου.

Βάσει της διαδικασίας ιχνηλάτησης, διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος είχε προσφάτως επιστρέψει στο νησί από την Αθήνα, όπου και είχε επισκεφθεί νοσοκομειακή μονάδα. Στη συνέχεια, το rapid test που έγινε σε συγγενικό άτομο, επίσης δημοτικό υπάλληλο που ήταν σε άδεια από την εργασία του, ευρέθη θετικό. Και οι δύο υπάλληλοι είναι ασυμπτωματικοί.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός και τέθηκαν σε εφαρμογή τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Σε συνεννόηση με την Ιατρό Εργασίας όλοι οι υπάλληλοι που εργάζονταν στο ίδιο χώρο με την Διοικητική υπάλληλο, τελούν σε κατ’ οίκο προληπτική καραντίνα.

 

 

Έχει ήδη προγραμματιστεί απολύμανση των γραφείων και των βοηθητικών χώρων του Δήμου Πάρου και έχει προγραμματιστεί επαναληπτικός προληπτικός έλεγχος για τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του Δημάρχου, την ερχόμενη Παρασκευή 16/04/2021 και Δευτέρα 19/04/2021.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου