Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Πάρος μπαίνει δυναμικά στον χάρτη της κρουαζιέρας και το φετινό καλοκαίρι


 

 

 

 

          

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Πάρος, 11 Ιανουαρίου 2021

    ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             

                                                                                                                                        

       ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ    

   ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                              

        

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Πάρος μπαίνει δυναμικά στον χάρτη της κρουαζιέρας

και το φετινό καλοκαίρι

 Η Πάρος προετοιμάζεται από τώρα να κατακτήσει για ακόμα μια χρονιά τον τομέα της θαλάσσιας αναψυχής με υψηλού επιπέδου τουρισμό κρουαζιέρας.

Ήδη 5 κορυφαίες εταιρίες του χώρου έχουν προγραμματίσει στάση και αποβίβαση στο νησί, με 9 υπερπολυτελή σκάφη, με πρωτοπόρο το 6 αστέρων κρουαζιερόπλοιο “Scenic Eclipse”, που συμπεριέλαβε την Πάρο στο πρόγραμμά του για το 2021.

Ειδικότερα, το Scenic Eclipse χωρητικότητας 228 επιβατών θεωρείται boutique κρουαζιερόπλοιο και προσφέρει υπηρεσίες μπάτλερ, 114 σουίτες με ιδιωτικές βεράντες και πολυτελή εστιατόρια σε 8 επίπεδα . Ανήκει στην Αυστραλιανή εταιρία Scenic Luxury Cruises & Tours με σημαία Μάλτας.

Ακολουθούν ακόμη τα κρουαζιερόπλοια M/S Galileo, Crystal Esprit, S/C Panorama, NCL Norwegian Spirit, Azamara Pursuit, Le Bougainville, Le Lyrial.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη, η οποία θα συμβάλλει κατά πολύ στην ποιοτική αναβάθμιση των επισκεπτών που δέχεται η Πάρος, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στο δημοφιλές νησί των Κυκλάδων, ενόψει μάλιστα μιας ιδιαίτερης και απαιτητικής καλοκαιρινής σεζόν, όπως προβλέπεται να είναι αυτή του 2021, εξαιτίας των συνθηκών που έχει διαμορφώσει ο κορωνοϊός αλλά και των εξελίξεων που αναμένεται να φέρει η διάθεση του εμβολίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου