Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ - Ενημερωτική Ομιλία για τον Κορωνοϊό








          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       Πάρος, 17 Ιουνίου 2020
               ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                   ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ          
           ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερωτική ομιλία για τον Κορωνοϊό COVID-19

Ο Δήμος Πάρου οργανώνει ομιλία το Σάββατο 27 Ιουνίου, στις 19:00, στην αίθουσα του ΕΠΑΛ, με θέμα «Τρόπος μετάδοσης και λήψη μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19»

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κα Αρχοντούλα Φράγκου, Παθολόγος –Λοιμωξιολόγος, Διευθύντρια του  Παθολογικού Τμήματος Γ.Ν.Α. “Η Ελπίς”. Στη συζήτηση επίσης, θα συμμετέχουν οι κ.κ. Πηνελόπη Γρηγοροπούλου, Παθολόγος - Επιμελήτρια Α' – Εκπρόσωπος Συνδέσμου Ιατρών με την Επιτροπή Ελέγχου Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και η κα Ειρήνη-Μαργαρίτα Τουμπέκη, Νοσηλεύτρια Ελέγχου Λοιμώξεων.

Σκοπός της ομιλίας η οποία θα είναι ανοικτή στο κοινό, είναι η ενημέρωση για τον τρόπο που μεταδίδεται ο Κορωνοϊός, η ορθή χρήση των μέτρων ατομικής υγιεινής, οι πρακτικές καθαρισμών και απολυμάνσεων των χώρων εργασίας με βάση την επικινδυνότητα και την πιθανότητα μετάδοσης της ασθένειας.

Προκειμένου να είναι στοχευμένη η παρουσίαση και να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις των συμμετεχόντων, θα προβούμε σε πρότερη καταγραφή και ομαδοποίησή τους. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να μας αποστείλει τις απορίες του, συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη φόρμα, στο email: grafeiodimarhou@paros.gr , έως την Παρασκευή 19/06/2020.
Στην αίθουσα θα τηρηθούν όλες οι αποστάσεις ασφαλείας και αερισμού του χώρου

Κατεβάστε τη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου