Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Λογοτεχνική Συνάντηση με τη συγγραφέα Έλενα Αρτζανίδου στον Πρόδρομο Πάρου

"Έλα μαζί μου,18/7 βραδάκι στις 8.30, στην όμορφη, ξεχωριστή πλατεία το Μεϊντάνι, στον Πρόδρομο για να διαβάσουμε με μουσικές και να συνομιλήσουμε για τις ιστορίες!" - Έλενα Αρτζανίδου - Συγγραφέας 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

 

ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ


Η ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ γεννήθηκε στη Δυτική Γερμανία. Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στο Μαυρονέρι το Νομού Κιλκίς και αργότερα στη Θεσσαλονίκη, όπου τελείωσε το Λύκειο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας καθώς και του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ. Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή χρονογραφημάτων και άρθρων για την εφημερίδα Θεσσαλονίκη-Μακεδονία. Επίσης διδάσκει παιδική λογοτεχνία («Δημιουργώ από το μηδέν») στα Εργαστήρια Βιβλίου του Ιανού. Από το 1996 ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Αναλυτική εργογραφία της μπορείτε να βρείτε στο προσωπικό ιστολόγιό της (blog): http://ardjanidou.psichogios.gr. 

Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία της ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΡΟΜΙΣ, το οποίο έχει συμπεριληφθεί στο περιοδικό The White Ravens 2007, ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ ΕΓΩ!, ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΕΝΑΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΖΙΜΗΣ, ΤΑ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΦΙΡΩΣ, Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΙΑ, ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΙΖΟΛΔΗΣ, ΑΓΗΣ Ο ΜΑΘΗΜΑΓΟΣ, ΚΙ ΕΣΥ, ΜΑΜΑ… ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ΣΟΥ και ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. 

Πηγή:  https://www.psichogios.gr/site/Authors/show/387/elena-artzanidoyΑπόσπασπα από τηλεοπτική συνέντευξη


 Τα βιβλία που θα παρουσιαστούν : 

Η συγγραφέας Ελένα Αρτζανίδου σας καλωσορίζει 
 

Έλα μαζί μου και Ψηλά τα χέρια στην Πάρο!


Μεγάλη τιμή, μεγάλη χαρά όταν δέχεσαι την πρόσκληση για μια λογοτεχνική συνάντηση με αφορμή το νέο σου βιβλίου, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Προδρόμου "Σκόπας ο Πάριος", με την υποστήριξη για δεύτερη φορά της ΚΔΕΠΑΠ, του Δήμου Πάρου, αλλά και του Βιβλιοπωλείου Αναγέννηση-Πάρος.
 
Μεγάλη αγωνία και λαχτάρα όταν οι στιγμές που πρόκειται να γεννηθούν θα γίνουν παρέα με ανθρώπους που γνωρίστηκες ένα χρόνο πριν, όπως η Δώρα Σαρρή, αντιδήμαρχος Πάρου και η Θεοδοσία Αρβανίτη, νέα μουσικός με φωνή που καθηλώνει.


Έλα μαζί μου,18/7 βραδάκι στις 8.30, στην όμορφη, ξεχωριστή πλατεία το Μεϊντάνι, στον Πρόδρομο για να διαβάσουμε με μουσικές και να συνομιλήσουμε για τις ιστορίες!

"Η αγάπη είναι το ακριβότερο δώρο στη ζωή των ανθρώπων. Η αγάπη μεταξύ των φίλων είναι η δύναμη τους...", από το βιβλίο,
 

Ψηλά τα χέρια, Έλενα Αρτζανίδου, εκδόσεις Ψυχογιός, θα παρουσιαστεί σε αυτήν την πλατεία, το Μεϊντάνι, στο γραφικό χωριό Πρόδρομος, Πάρου.

"Φίλοι μου εκεί στον Πρόδρομο, σηκώνω τα χέρια από το δώρο/ φωτογραφία που με το αεροπλάνακι τραβήξατε και μου στείλατε".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου