Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Δελτίο τύπου για τις επιτυχίες του ΑΟ Πάρου



             







ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             Πάρος, 21  Iουνίου 2018
    ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             
        ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                    
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  
                                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συγχαρητήρια στις ομάδες Παμπαίδων Καλαθοσφαίρισης και Παγκορασίδων Πετοσφαίρισης του ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Ένα ιδανικό τέλος σε μία καταπληκτική χρονιά για τον ΑΟ Πάρου. Η ομάδα Παμπάιδων Καλαθοσφαίρισης πανηγύρισε τη 1η θέση στο Final Four που διεξήχθη στην Πάρο και η ομάδα Παγκορασίδων στη πρώτη της εμφάνιση σε Final Four κατέλαβε τη 4η θέση στο Final Four που διεξήχθη στη Τήνο.


Η επιτυχία σίγουρα δεν είναι θέμα τύχης αλλά αποτέλεσμα σκληρής και συστηματικής δουλειάς, αφοσίωσης και οράματος.  Ο δρόμος των επιτυχιών για τις αγωνιστικές ομάδες του ΑΟ Πάρου είναι μακρύς και προβλέπεται να πανηγυρίσουμε ακόμα περισσότερες διακρίσεις και τίτλους στο μέλλον.

Η αγωνιστικότητα των παιδιών, η ομαδικότητα και  η αυτοπεποίθησή τους, αλλά κυρίως το πάθος σας για διάκριση  μας κάνει υπερήφανους και μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία καθώς αποτελεί παράδειγμα για το τι μπορούμε να επιτύχουμε με συστηματική δουλειά, επιμονή και προσήλωση στην επίτευξη των στόχων μας.

Αξίζουν Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους, στους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΟ Πάρου, τη προπονητική ομάδα, τη διοίκηση και τους γονείς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές και στο φίλαθλο κόσμο της Πάρου για την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο σε κάθε αγώνα των ομάδων.

Θα είμαστε δίπλα σε όλους τους «αγώνες» των Παριανών ομάδων και 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα κατακτήσουμε ένα λαμπρό μέλλον για τον αθλητισμό της Πάρου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου