Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

"Ανθρώπινες σχέσεις" - Θεματική έκθεση φωτογραφίας


 


Σχετική Ενημέρωση από το επίσημο site της:

cid:part1.2079B7A1.31CEE392@efe.com.gr



Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (ΕΦΕ), είναι καλλιτεχνική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1952 από όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες φωτογράφους της εποχής με σκοπό την προώθηση της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και υφίσταται και προσφέρει τις υπηρεσίες της στην τέχνη από τότε μέχρι σήμερα.

Επιπλέον δραστηριοποιείτε και σε διεθνές επίπεδο σαν μέλος του διεθνούς συνδέσμου καλλιτεχνικών φωτογραφικών εταιρειών της FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).

Πληροφορίες για μας μπορείτε να βρείτε στο site μας: www.efe.com.gr

Η ΕΦΕ διαθέτει και ένα τεράστιο αρχείο με φωτογραφίες μεγάλων Ελλήνων φωτογράφων της περιόδου 1950-1970 (το λεγόμενο ιστορικό αρχείο της ΕΦΕ) .

Πληροφοριακά σας αναφέρουμε ότι η συλλογή αυτή εκτέθηκε για πρώτη φορά στον εκθεσιακό μας χώρο με μεγάλη επιτυχία τον Οκτώβριο του 2016.

Κατά την διάρκεια του 2017 εκτέθηκε άλλες 2 φορές στην Αθήνα σε γνωστούς εκθεσιακούς χώρους, στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Ιανουάριο, στην Πρέβεζα τον Ιούλιο, στον Βόλο τον Νοέμβριο και αυτές τις μέρες εκτίθεται στο Καρπενήσι. 


Επόμενος σταθμός της  είναι η Πάρος. Η συλλογή αποτελείται από 50 φωτογραφίες οι οποίες είναι σε κάδρα διαστάσεων 44 Χ54 εκ (34)  και 50Χ60 (16) και ανάλογα με τις διαστάσεις του χώρου μπορούν να εκτεθούν όσες επιθυμείτε. 

Σχετικά με την οργάνωση και επιμέλεια της έκθεσης εκ μέρους της ΕΦΕ επιμελητής της έκθεσης και υπεύθυνος για όλα είναι το μέλος και σύνδεσμός μας στην Πάρο Στέλιος Αρτσάνος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου