Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Συνάντηση του Δημάρχου Πάρου με τους επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης της Παροικιάς     
        

                
            ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             Πάρος, 12 Μαΐου 2017
               ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             
                  ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                                                                                                       
            ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  
                                                                       
                             

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Πάρου  με τους επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης της Παροικιάς

Την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου με επαγγελματίες της Παροικίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξουν οι κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, έτσι ώστε να επιβαρυνθούν όσο γίνεται λιγότερο οι δημότες και να κινηθούν με ασφάλεια οι επισκέπτες της πόλης, ιδιαίτερα εν όψει της θερινής περιόδου.

Συζητήθηκαν οι προκείμενες κυκλοφοριακές αλλαγές, ο χρόνος απαγόρευσης της διέλευσης των οχημάτων κατά μήκος της παραλιακής ζώνης, οι επιτρεπόμενοι χώροι στάθμευσης και τα μέτρα αντιμετώπισης της παράνομης στάθμευσης.

Παράλληλα, οι επαγγελματίες ενημερώθηκαν για τις αλλαγές σχετικά με την παραχώρηση χώρου προς χρήση (τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων) στη παραλιακή ζώνη της Παροικιάς.  
Ο Δήμαρχος απηύθυνε κάλεσμα σε επαγγελματίες, ξενοδόχους, συλλόγους, πολίτες για μια συλλογική προσπάθεια ευπρεπισμού, καθαριότητας και αισθητικής αναβάθμισης της πόλης της Παροικιάς και ειδικότερα της παραλιακής περιοχής.
 "Είναι υπόθεση όλων μας και του καθενός ξεχωριστά να πράξουμε το καθήκον μας και να βοηθήσουμε τις υπηρεσίες του Δήμου να διατηρήσουν τη Παροικιά και όλη την Πάρο σε υψηλά επίπεδα καθαριότητας και ευπρέπειας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου