Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Διοργάνωση Μαθημάτων για Πτυχίο Ναυαγοσώστη Πισίνας / Παραλίας
          
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                Πάρος, 09 Μαΐου 2017
         ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                              
            ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                                                                                                       
     ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  
                                        
         

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διοργάνωση μαθημάτων για Πτυχίο Ναυαγοσώστη Πισίνας / Παραλίας


         Ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου και την Πανελληνιά Σχολή Ναυαγοσωστικής(ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ) διοργάνωσε μαθήματα για πτυχίο ναυαγοσώστη Πισίνας/Παραλίας. Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν κατά το διάστημα 2-5 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου στα Λιβάδια Παροικίας από τον εκπαιδευτή ναυαγοσωστών της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ και επαγγελματία ναυαγοσώστη κ. Δημήτρη Αμύγδαλο.

Τα μαθήματα παρακολούθησαν οκτώ μαθητευόμενοι ναυαγοσώστες, οι οποίοι στο τέλος έλαβαν και την αντίστοιχη πιστοποίηση. Παράλληλα με τα μαθήματα του επαγγελματία ναυαγοσώστη πισίνας και επαγγελματία ναυαγοσώστη παραλίας οι συμμετέχοντες έλαβαν και μαθήματα πρώτων βοηθειών.

Η Δημοτική Αρχή σεβόμενη την ανθρώπινη ζωή και με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια των λουόμενων, προέβη στην διοργάνωση των παραπάνω μαθημάτων ώστε να εξασφαλίσει τη καλύτερη και εγκαιρότερη  ναυαγοσωστική κάλυψη σύμφωνα με τη νομοθεσία και την υποχρέωσή του απέναντι στους Δημότες και επισκέπτες του νησιού.

Τέλος, ο Δήμος Πάρου ευχαριστεί θερμά την ακτοπλοϊκή εταιρία Blue Star Ferries για την δωρεάν μετακίνηση προς και από Πάρο των εκπαιδευτών και εύχεται οι νέοι ναυαγοσώστες  να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις πολυσύχναστες παραλίες του νησιού. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου