Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Συγχαρητήρια στους Αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάρου (Ν.Ο.Π)                                                                  
        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             Πάρος, 28 Μαρτίου 2017
           ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             
              ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                                                                                                       
       ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  
                                                                       
                             

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συγχαρητήρια στους Αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάρου (Ν.Ο.Π)

Ο Δήμος Πάρου εκφράζει τα συγχαρητήριά του για τις διακρίσεις που πέτυχαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάρου (Ν.Ο.Π) στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης κατηγοριών optimist & laser 4.7. 

Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες των αθλητών του Ν.Ο.Πάρου, οι οποίοι επανειλημμένα  διαγράφουν αξιόλογη πορεία και κατακτούν σημαντικές θέσεις στους αγώνες που συμμετέχουν. Με τον αγώνα τους και τις διακρίσεις τους συμβάλλουν στην αναβάθμιση του αθλητικού επιπέδου του Δήμου μας και στην προβολή του στο Πανελλήνιο.
Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές, τη διοίκηση και όλους όσους συνέβαλλαν στην πρόοδο της ομάδας του Ν.Ο.Π. Όλες αυτές οι επιτυχίες δείχνουν το μέγεθος της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται  σε αθλητικό  επίπεδο και αποτελούν τιμή για το νησί μας.
 
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και να είναι πάντα η αθλητική σας πορεία διάσπαρτη από επιτυχίες. Επιτυχίες που προσδίδουν αξία στον αθλητισμό της Πάρου.


                                    
                                            

Κατά την άφιξη της αποστολής του Ν.Ο.Π στο λιμάνι της Πάρου, τους υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Πάρου και αρμόδιος για τα θέματα αθλητισμού κ. Εμμανουήλ Μαλαματένιος, ως εκπρόσωπος του Δήμου.
Ο κος Μαλαματένιος αφού μετέφερε τα συγχαρητήρια και τις ευχές του Δημάρχου, συνεχάρη όλα τα παιδιά, τους προπονητές και το Δ.Σ. του Ναυτικού Όμιλου Πάρου, για τις επιτυχίες και τα μετάλλιά τους στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, κατηγοριών optimist & laser 4.7.Παράλληλα, τόνισε ότι η επιτυχία τους είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης τους στον αθλητισμό και είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλη τη νεολαία της Πάρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου