Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

        
                                                                                   OΡΘΗ EΠANAΛHΨH 22-02-2017
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                          Πάρος, 21 Φεβρουαρίου 2017

   ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                     Αριθμ. Πρωτ.:  1896
      ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                     


Πρόσκληση συλλογικών φορέων σε ανοικτή συζήτηση για τις Ανεμογεννήτριες

 

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και η Δημοτική Επιτροπή για τις Ανεμογεννήτριες, καλούν όλους τους συλλογικούς φορείς του νησιού να συμμετέχουν σε ανοιχτή συζήτηση για τις ανεμογεννήτριες, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12.00΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Πάρου. 

 

Σκοπός της συζήτησης είναι ο συντονισμός της Δημοτικής Επιτροπής με όλους τους φορείς, τους επαγγελματικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της Πάρου. Η στήριξη των πρωτοβουλιών για την ανάκληση των αδειών παραγωγής νέων Βιομηχανικών ΑΠΕ που έχουν εκδοθεί.  Και ο σχεδιασμός μελλοντικών δράσεων για την παρεμπόδιση της εγκατάστασης νέων αιολικών πάρκων στην Πάρο και της επικείμενης εισβολής μηχανημάτων βαρέως τύπου στο νησί μας.

Η Δημοτική Επιτροπή για τις ανεμογεννήτριες το τελευταίο διάστημα πέρα του Δικαστικού Αγώνα, έχει εντείνει τις δράσεις της με την οργάνωση ομιλιών πληροφοριακού χαρακτήρα σε κάθε δημοτική ενότητα, τη διεξαγωγή διαδικτυακού ψηφίσματος ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών και πρόσφατα τη συγκέντρωση υπογραφών στο Δημαρχείο της Πάρου.


Στο ερώτημα που προκύπτει  αν θα αφήσουμε να συντελεστεί αυτό το έγκλημα με την ανοχή μας ή την συνενοχή μας. Απαντάμε «ΟΧΙ» !!! και Καλούμε όλους εσάς,

- Να πλαισιώσετε και να στηρίξετε τη Δημοτική Επιτροπή ενάντια στις ανεμογεννήτριες.
- Να ενισχύσετε τις πρωτοβουλίες για συγκέντρωση υπογραφών στήριξης του αγώνα μας
- Να προσφέρετε όποιες υπηρεσίες μπορείτε για την επίτευξη των στόχων του αγώνα μας
Η συμμετοχή όλων σας στη συζήτηση είναι απαραίτητη και η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.
_________________________________________________________________________________
Παρακαλούμε όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στη συζήτηση αλλά αδυνατεί να προσέλθει, όπως μας καταθέσει εγγράφως τις απόψεις του και τις προτάσεις του προκειμένου να τις συμπεριλάβουμε στη συζήτηση. Επίσης, θα ήταν χρήσιμο να οριστεί εκπρόσωπος από κάθε συλλογικό φορέα προκειμένου να έχουμε άμεση επικοινωνία όποτε χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου