Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ - Επιτέλους, πότε η Πάρος θα αποκτήσει ποιοτική αντιπολίτευση;


                           

 

 

 

          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Πάρος, 4 Φεβρουαρίου 2021

               ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

                 ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                                                                           

         ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                              

        

                                 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιτέλους, πότε η Πάρος θα αποκτήσει ποιοτική αντιπολίτευση;

 

            Η Δημοτική Αρχή επιθυμεί να ενημερώσει τους πολίτες και κατοίκους της Πάρου ότι οι αόριστες καταγγελίες περί αυθαιρεσιών, που δυστυχώς δεν κατονομάζονται, στερούνται σοβαρότητας και ουσίας.

Η Δημοτική Αρχή είναι παρούσα και πράττει τα δέοντα σε κάθε περίπτωση απόπειρας αυθαιρεσίας, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που έχουν εκχωρηθεί από το κράτος στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να υποκαταστήσει ούτε τις αστυνομικές ούτε τις λιμενικές αρχές, με τις οποίες ωστόσο συνεργάζεται οσάκις παραστεί ανάγκη.

Τα έργα που δρομολογούμε για την ανάπτυξη της Πάρου και τη βελτίωση του περιβάλλοντος και του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της είναι πολλά και μεγάλα. Θα ήμασταν ευτυχείς αν η αντιπολίτευση μπορούσε να συνεισφέρει σε αυτά με τις ιδέες, τις εναλλακτικές προτάσεις ή ακόμα και με τις τεκμηριωμένες αντιρρήσεις της. Αντί αυτού όμως αναλώνεται στην έκδοση ανακοινώσεων άνευ περιεχομένου και ουσίας, σαν ένας σύγχρονος Δον Κιχώτης που πολεμά τους ανεμόμυλους.

Εμείς προχωρούμε με σύνεση και έργα. Διοίκηση και υπηρεσίες του Δήμου Πάρου, είμαστε εδώ για να περιφρουρήσουμε και να αναβαθμίσουμε το περιβάλλον του  νησιού μας.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου