Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού



Παράταση για τα επιδόματα- Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πάρου
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 55/Α/11-3-2020 προβλέπονται τα παρακάτω:

ΚΕΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ
Για τα επιδόματα ΚΕΑ και Επίδομα Στέγασης δίνεται ένας μήνας παράταση στην ισχύ τους. Δηλαδή για τις περιπτώσεις που απαιτείται ανανέωση αίτησης κατά το μήνα Μάρτιο του τρέχοντος έτους οι πολίτες θα μπορούν να αιτούνται ως και 30 Απριλίου.   

ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
Αναστέλλονται για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο οι προθεσμίες για το επίδομα γέννησης σε ότι αφορά την κατάθεση δικαιολογητικών στα Κέντρα Κοινότητας των δήμων.

ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
Μέχρι τις 31 Μαρτίου δεν θα συνεδριάσουν οι Επιτροπές ΚΕΠΑ, ενώ δίνεται παράταση για ένα τρίμηνο σε αναπηρικές παροχές.

Κατά συνέπεια και στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού παρακαλούμε τους πολίτες να προσέρχονται στην υπηρεσία ΜΟΝΟ με ραντεβού και ΜΟΝΟ για υποβολή αιτήσεων, ΟΧΙ για πληροφορίες. Πληροφορίες θα δίνονται αποκλειστικά τηλεφωνικά όπως και το κλείσιμο των ραντεβού.
Στα προκαθορισμένα ραντεβού θα προσέρχεται μόνο ο ενδιαφερόμενος αιτών, θα τοποθετεί τα δικαιολογητικά στο γραμματοκιβώτιο έξω και οι υπάλληλοι σε δεύτερο χρόνο θα επεξεργάζονται την αίτηση.

Σημείωση: Εφόσον έχει δοθεί παράταση στις ανανεώσεις αιτήσεων  καλό θα ήταν οι έχοντες συμπτώματα να ακυρώνουν το ραντεβού τους.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Κέντρου είναι:
Τηλέφωνο 2284025034
             Η αρμόδια αντιδήμαρχος

Σαρρή–Παπακυρίλλου Θεοδώρα



 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου