Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ - Δελτίο Τύπου για τον Κορωνοϊό 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Πάρος, 13 Μαρτίου 2020
 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             
 ΔΗΜΟΣφΠΑΡΟΥ                                                                                                                                      
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                               
        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Πάρου ενημερώνει τους πολίτες και κατοίκους του νησιού ότι μένει σταθερά και ανυποχώρητα προσηλωμένος στις απαραίτητες ενέργειες και δράσεις για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού COVID-19. 

Όπως έχουμε καταστήσει δημόσια γνωστό, συμβουλευόμαστε τις επίσημες ενημερώσεις των αρμόδιων φορέων προκειμένου να συντονίζουμε παράλληλα τις δράσεις μας , ενώ έχουμε λάβει ήδη όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα στις υπηρεσίες του Δήμου και ιδιαίτερα στους χώρους εξυπηρέτησης του κοινού.

Επαναλαμβάνουμε για ακόμη μια φορά, ότι στις έκτακτες συνθήκες που επικρατούν, απαιτείται η συνεργασία όλων των συναρμόδιων φορέων της Πάρου. Είναι ώρα για πράξεις, και όχι για περιττά λόγια, ανούσιες αψιμαχίες και επικοινωνιακά τερτίπια, απ’ όπου και αν προέρχονται. Αθόρυβα, ψύχραιμα και με σχέδιο.

Οφείλουμε ως κοινωνία να επιδείξουμε πειθαρχία και σοβαρότητα. Πρώτα απ’ όλους,  οι αρχές του τόπου, οι αρμόδιοι φορείς καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι, να πράξουν με υπευθυνότητα και συνέπεια το καθήκον τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου