Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ - Ανοιχτή ενημέρωση στο κοινό σχετικά με το ΣΒΑΚ Παροικιάς

                           

                                                                                                                   Πάρος, 21/05/2021

ΑΝΟΙΚΤΗ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


              Αγαπητοί συμπολίτες μου,

 

             Την Πέμπτη 27/5 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή στο κοινό ενημέρωση σχετικά με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας  (ΣΒΑΚ)  Παροικιάς, (που αφορά τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του ευρύτερου δικτύου κίνησης πεζών και οχημάτων στον οικισμό, με στόχο τη βελτίωση της προσβασιμότητας και την παροχή υψηλής ποιότητας μεταφορών στο πλαίσιο ισορροπημένης ανάπτυξης όλων των σχετικών μορφών μεταφοράς και με έμφαση στο περπάτημα, το ποδήλατο και τη δημόσια συγκοινωνία). Βασικές βραχυπρόθεσμες παρεμβάσεις του σχεδιασμού (για τις οποίες καλείσθε να ενημερωθείτε - τοποθετηθείτε) είναι: η διαμόρφωση του κόμβου Γκίκα και η ανάπλαση της πλατείας Ηρώων-Βελέντζα / μεταφορά του σταθμού ΚΤΕΛ.

             Σας καλούμε να παρακολουθήσετε αυτή την ενημέρωση, μέσω του συνδέσμου που παρακολουθείτε τα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Πάρου στο internet. 

http://dimos.paros.gr/dimos_live_synedriaseis/arthro/live_synedriasi_dimotikou_symbouliou-345948/

Στην ενημέρωση, την οποία  θα συντονίσει ο Δήμαρχος της Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, θα συμμετέχει η επιστημονική ομάδα των μελετητών για την υποστήριξη / τεκμηρίωση του προτεινόμενου σχεδίου δράσης και τις απαντήσεις σε σχόλια ή αντιρρήσεις.

Η πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο υλικό της μελέτης ΣΒΑΚ Παροικιάς (Α’ και Β’ Φάση) και της προηγηθείσας διαβούλευσης κατά στάδιο, γίνεται μέσω της σχετικής ενημερωτικής πλατφόρμας του Δήμου Πάρου:  https://svak-paros.gr.

Παρακαλείσθε να υποβάλετε σαφή και συνοπτικά ερωτήματα, απορίες ή τυχόν εναλλακτικές προτάσεις σχετικά με το θέμα στο email: gg@paros.gr έως την Τρίτη 25/5 το βράδυ. 

 

Ο Δήμαρχος Πάρου

Μάρκος Ι. Κωβαίος

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου