Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Ευχαριστήριο Δήμου Πάρου για τη συνδρομή ιδιωτών στην τοποθέτηση τάπητα στο Γήπεδο Αλυκής






            ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                          Πάρος, 30 Ιουλίου 2020

               ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                               

                    ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ  

          ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ  

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Ευχαριστήριο Δήμου Πάρου για τη συνδρομή ιδιωτών

στην τοποθέτηση τάπητα στο Γήπεδο Αλυκής

Ο Δήμος Πάρου θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους χορηγούς για την ευγενή προσφορά των προϊόντων, των εργαλείων και των μηχανημάτων τους καθώς και όλους τους εθελοντές για την προσωπική τους εργασία στην τοποθέτηση τάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Αλυκή.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και για τη θαυμάσια δουλειά που κάνατε με μοναδικό κίνητρο την αγάπη σας για τον αθλητισμό και τον τόπο μας. Η ευαισθητοποίηση όλων σας ήταν ιδιαιτέρως  συγκινητική και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ευχαριστούμε τους ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ Α.Ε. (μεταφορά τάπητα), ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΛΟΥΚΗ Α.Ε. (ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ  (χωματουργικά), ΣΑΒΒΑΣ ΣΙΦΝΑΙΟΣ  (ΚΛΑΡΚ), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ (ΚΛΑΡΚ) για τη διάθεση των μηχανημάτων τους. Τους κ.κ. ΝΙΚΟ ΧΑΝΙΩΤΗ και ΝΙΚΟ ΣΤΕΛΛΑ για τη διάθεση των εργαλείων τους, τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ  για την αγορά των χρωμάτων και τις κυρίες ΒΟΥΛΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ και ΑΡΣΕΝΙΑ ΣΑΡΡΗ για τα κεράσματα.



            Τέλος, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους εθελοντές κ.κ. ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟΥΓΙΑΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΥΝΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΗ (ΤΣΑΜΙΤΡΑΣ), ΑΝΤΩΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (ΓΕΡΜΑΝΟΣ), ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΙΟ, ΗΛΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΙΣ (ΚΟΚΚΙΝΟΣ), ΣΙΜΟΝ, ΘΑΝΑΣΗ ΣΑΜΙΟ, OLLERT GERI, BLEDAR GJONCA, ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΠΕΤΡΟ ΜΑΡΚΟΥ, ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΗ ΣΚΙΑΔΑ.

Σας ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς όλους σας, για την κοινωνική ευαισθησία που επιδείξατε και την εθελοντική συμμετοχή σας. 

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

                                                                          ΔΩΡΑ ΣΑΡΡΗ-ΠΑΠΑΚΥΡΙΛΛΟΥ           





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου