Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Τα 9 δωρεάν διαδραστικά webinar που έχει σχεδιάσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Πηγή: https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=12980&articleid=53367&fbclid=IwAR2VQOJjMMY1FgHYRYv3dR3tSrWo4K4ABTuFuBE03dA9UQkkQ9MhjVS7uSg
Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες για την έναρξη των 9 δωρεάν διαδραστικών webinar που έχει σχεδιάσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων
Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των 9 δωρεάν διαδραστικών προγραμμάτων από 20 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2020
15/05/2020 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
|

9 δωρεάν διαδραστικά Webinar
Νέες συνθήκες, νέες ανάγκες!

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες για την έναρξη των 9 δωρεάν διαδραστικών
webinar που έχει σχεδιάσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων με στόχο να μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε με τον καλύτερο και πιο έγκυρο τρόπο τις νέες συνθήκες που θα επηρεάζουν και θα καθορίζουν από εδώ και πέρα τη λειτουργία των επιχειρήσεών μας.
Για τον καλύτερο σχεδιασμό και την οργάνωση των εκπαιδευτικών αυτών προγραμμάτων έχουμε συνεργαστεί με επίσημους και αναγνωρισμένους φορείς και εξειδικευμένους εισηγητές, οι οποίοι διαθέτουν υψηλή εκπαίδευση αλλά και μεγάλη εμπειρία στην πρακτική εφαρμογή των όσων θα παρουσιάσουν. Το πλήρες πρόγραμμα με τις θεματικές ενότητες, την αναλυτική τους περιγραφή καθώς και τα βιογραφικά των εισηγητών μπορείτε να τα δείτε εδώ.
 
  • Όσοι έχετε δηλώσει ήδη συμμετοχή και έχετε συνδεθεί και με την εφαρμογή webex, θα λάβετε ξεχωριστή πρόσκληση για κάθε ένα από τα προγράμματα που έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον. Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και σε κάποιο άλλο πρόγραμμα, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το πρόγραμμα που επιθυμείτε στην παρακάτω φόρμα.
  • Όσοι δεν έχετε δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή και επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ένα ή περισσότερα προγράμματα, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε έως 1 (μία) ημέρα πριν την έναρξη του προγράμματος, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να σας βοηθήσει με την σωστή εγκατάσταση και λειτουργία της εφαρμογής στη συσκευή σας.
 
Παρακαλούμε σημειώστε ότι παρόλο τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών που έχουμε εξασφαλίσει μέσω της πλατφόρμας webex, εξαιτίας της μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου