Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη συγκέντρωση αγαθών για τους πυρόπληκτους - Κάλεσμα στους επαγγελματίες του Τουρισμού




Μετά από επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων Μεγαρέων, Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι ανάγκες σε αγαθά και φάρμακα είναι διαφορετικές σε κάθε Δήμο αλλά στο σύνολο παραμένουν οι ίδιες.

Ο Δήμος Πάρου θα συνεχίσει τη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και βασικών αγαθών για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, στο Δημαρχείο Πάρου, στο Γραφείο της Αντιδημάρχου Δώρας Σαρρή-Παπακυρίλλου, καθημερινά από τις 7:30 έως τις 16:00, στα Δημοτικά καταστήματα των τοπικών κοινοτήτων και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Επίσης, όσοι σύλλογοι επιθυμούν, μπορούν να φέρουν τα προϊόντα που έχουν συγκεντρώσει ή να ειδοποιήσουν την Αντιδήμαρχο στο τηλέφωνο 2284360133, προκειμένου να τα παραλάβει το προσωπικό του Δήμου Πάρου.

Οι ανάγκες αφορούν κυρίως προϊόντα προσωπικής υγιεινής, Φάρμακα (Βetadine,
Fucidin) και γάζες, νερό, γάλα, ξηρά τροφή (μπισκότα, παξιμάδια, κριτσίνια, φρυγανιές κ.λπ.), παιδικές πάνες, μωρομάντηλα κλπ. που μπορεί να χρειαστούν οι πυρόπληκτοι που βρίσκονται στα κέντρα φιλοξενίας των Δήμων.

Στα προϊόντα αυτά έχουν προστεθεί ξενοδοχειακά είδη όπως : σεντόνια, πετσέτες, κουζινικά σκεύη (τηγάνια, κατσαρόλες, μπρίκια, μαχαιροπήρουνα, πιάτα κλπ.). Όλα τα αγαθά, παρακαλούμε να είναι σε καλή κατάσταση και περιποιημένα.

Καλούμε τους επαγγελματίες του Τουρισμού, ξενοδόχους και εστιάτορες να συνδράμουν τη προσπάθεια μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη !!

Η αντιδήμαρχος Πάρου
Δώρα Σαρρή – Παπακυρίλλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου