Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Δωρεά φαρμάκων, ιατρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων στο Κέντρο Υγείας Πάρου από τον Όμιλο Alpha Bank

 
            ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             Πάρος, 25 Μαΐου 2018
               ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             
                    ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                                                                                                       
             ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  
                                                                       
                             
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεά φαρμάκων, ιατρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων
στο Κέντρο Υγείας Πάρου από τον Όμιλο Alpha Bank

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση παρευρεθήκαμε χθες στο Κέντρο Υγείας Πάρου για την τελετή παράδοσης φαρμάκων, ιατρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων από τον Όμιλο Alpha Bank.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, τον Όμιλο Alpha Bank εκπροσώπησαν η κα Μαρία Γ .Παπαγεωργίου - Διευθύντρια και ο κος Βασίλης Ριζόπουλος- Υποδιευθυντής της Δ/νσης Καταστημάτων Νήσων Αιγαίου και Κρήτης,  η Προϊσταμένη της Δ/νσης Marketing και Δημοσίων Σχέσεων – Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και σύσσωμο το προσωπικό των καταστημάτων της ALPHA BANK στην Πάρο. Το ιατροτεχνολογικό υλικό παρέλαβε ο Πρόεδρος της Διοικούσας  Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Σπυρίδωνας Λάβδας, ενώ τον Δήμο εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος Πάρου Δώρα Σαρρή και ο Υπεύθυνος για θέματα Υγείας του Δήμου Χαράλαμπος Μαλινδρέτος.


Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «… θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες της Παριανής Κοινωνίας, για την δωρεά φαρμάκων, αναλωσίμων, ιατρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων στο Κέντρο Υγείας Πάρου, για τις ανάγκες της απρόσκοπτης λειτουργίας των ιατρείων του.

Η προσφορά αυτή θα διευρύνει τις δυνατότητες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του Κέντρου Υγείας και θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, προς όφελος της υγείας των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών που κατακλύζουν τον νησί μας κάθε χρόνο.

Η ευγενή σας χειρονομία αποτελεί πρότυπο μεγαλοψυχίας και προσφοράς προς τη τοπική κοινωνία και τον συνάνθρωπο και αποδεικνύει έμπρακτα ότι “Ο άνθρωπος και ο σεβασμός των ανθρωπίνων αξιών, αποτελούν προτεραιότητα για την Τράπεζα”. Επιπλέον, αποκτά βαρύνουσα σημασία καθώς γίνεται σε μία εποχή πολυποίκιλης οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας και για αυτό το λόγο μας γεμίζει με συναισθήματα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον».
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου