Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

«Πασχαλινή Στήριξη Αλληλεγγύης» με την διανομή ειδών τροφίμων και καθαριότητας σε άτομα και οικογένειες της Πάρου



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Πάρος, 5 Απριλίου 2018
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Κ.Π.Π.Α.)

Ταχ. Διεύθυνση:
Πρώην Δημαρχείο Πάρου
Παραλία Παροικίας


Ταχ. Κώδικας:
84400

Πληροφορίες:
Αθανασία Κυδωνιέως

Τηλέφωνο:
22840 24110

Fax:
22840 23364

Email:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Πάρου μέσω του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας Πρόνοιας & Αλληλεγγύης» στέκεται αλληλέγγυο απέναντι στις δύσκολες συγκυρίες ολοκληρώνοντας και φέτος τη δράση «Πασχαλινή Στήριξη Αλληλεγγύης» με την διανομή ειδών τροφίμων και καθαριότητας σε άτομα και οικογένειες της Πάρου με διαπιστευμένες οικονομικές αδυναμίες και κοινωνικές δυσκολίες.

Η δράση αλληλεγγύης έλαβε χώρα από τις 19 Μαρτίου έως 4 Απριλίου από την οποία ενισχύθηκαν ογδόντα τέσσερις ωφελούμενοι. Τριάντα επτά παριανά νοικοκυριά, με οικονομική ανεπάρκεια και προβλήματα υγείας, οικογένειες πολύτεκνες, μονογονεϊκές, μοναχικά άπορα άτομα του νησιού μας. 



Με το παρόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα όλους τους υποστηρικτές της δράσης μας, οι οποίοι ενίσχυσαν υλικά και ηθικά ως άτομα και ως συλλογικότητες. Ιδιαιτέρως την Τοπική Κοινότητα Κώστου και την Πρόεδρο κα Ειρήνη Ρούσσου, τον Σύλλογο Γυναικών «Αρηίς» και τον Σύλλογο Γυναικών Νάουσας για την κινητοποίηση και έμπρακτη στήριξή τους. Την παριανή κοινωνία που για ακόμα μία φορά η ανταπόκρισή της ήταν συγκινητική. Το Οπωροπωλείο ΕΜΜ. ΚΙΡΜΠΑΣ-ΣΤ. ΒΡΑΧΝΑΣ για τις δωρεές του και τέλος, θερμές ευχαριστίες στην κ. Σιφναίου Μαρία, κ. Κικίλια Πόπη, για την προθυμοποίησή τους και τη σημαντική συμβολή τους στις ενέργειες συντονισμού της κοινωνικής λειτουργού.

Θεωρούμε πολύτιμη κάθε συνεργασία και υποστήριξη στις κοινωνικές δράσεις που σχεδιάζει και υλοποιεί ο φορέας μας. 

Θερμές Ευχές για καλή Ανάσταση με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία!
Υποστηρικτές της δράσης:
Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες Δήμου Πάρου, Σύλλογος Γυναικών «Αρηίς», Σύλλογος Γυναικών Νάουσας, Οπωροπωλείο ΕΜΜ. ΚΙΡΜΠΑΣ- ΣΤ. ΒΡΑΧΝΑΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α.
ΛΕΟΝΤΗΣ ΜΙΚΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου