Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Καθαρισμός Αγροκηπίου Παροικιάς




 Ανακοίνωση ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ για τον Καθαρισμό του Αγροκηπίου στην Παροικιά

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός, καλλωπισμός των δένδρων και ο εξωραϊσμός του περιβάλλοντος χώρου στο Αγροκήπιο της Παροικιάς, με την εποπτεία και τα μηχανήματα της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και το εργατοτεχνικό προσωπικό του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Πάρου.

Η δράση αυτή εντάσσεται στη φιλοσοφία του Δήμου Πάρου για το Περιβάλλον και την Καθαριότητα, η οποία επικεντρώνεται στη διασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος, για τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού.


Στο πλαίσιο αυτό, με ευθύνη και αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη αξία του Αγροκηπίου για την πόλη της Παροικίας, που από το 2016 περιήλθε ξανά στην ιδιοκτησία του Δήμου Πάρου, πραγματοποιείται ευπρεπισμός του χώρου συστηματικά, δύο φορές τον χρόνο, με την προηγούμενη δράση να έχει κόστος €2.500, πριν 6 μηνών.
  


Ο Δήμαρχος Πάρου σε μήνυμά προς τους πολίτες τόνισε «Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η καθαριότητα αποτελεί δείγμα του πολιτισμού της κοινωνίας μας. Ο Δήμος Πάρου με τις υπηρεσίες του θα συνεχίσει τη προσπάθεια για την προστασία και την αξιοποίηση της Πάριας γης και των θησαυρών της. Όμως η καθαριότητα είναι ευθύνη όλων μας και η συμβολή του καθενός μας ουσιαστική για να διατηρήσουμε ένα καθαρό και περιβαλλοντικά φιλικό νησί.»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου