Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Συνέντευξη Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου στην Εκπομπή "Εκατέρωθεν" και τη Δανάη Μαύρου, στο Aegean Voice 107,5 "Η φωνή του Αιγαίου", την Τετάρτη 07 Μαρτίου 2018

 

Μ. Κωβαίος «Ένα σπουδαίο αναπτυξιακό έργο για το νησί της Πάρου».







Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος μίλησε στις 7 Μαρτίου  στον Aegean Voice 107,5 – Η Φωνή του Αιγαίου και στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» με τη Δανάη Μαύρου. Αφορμή της συζήτησης η υπογραφή της σύμβασης με τον εργολάβο που θα υλοποιήσει το έργο που αφορά  συνοδά έργα μονάδων αφαλάτωσης στην Παροικιά της Πάρου.


Ο κ. Κωβαίος επιβεβαίωσε το γεγονός ότι «υπογράφτηκε η εργολαβική σύμβαση για τα συνοδά έργα των μονάδων αφαλάτωσης στην  Παροικιά της Πάρου», καθώς σημείωσε πως «το συγκεκριμένο έργο είχε ξεκινήσει από παλαιότερα όμως έμεινε στάσιμο εξαιτίας τεχνικών θεμάτων και χρηματοδότησης,  όπου με  δική μας προσπάθεια το έργο ωρίμασε και τελικά εντάχτηκε στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα και πιστεύουμε πως σε οχτώ μήνες θα έχει υλοποιηθεί».
Στην συνέχεια της συζήτησης μίλησε για το έργο το οποίο αποτελείτε από δύο μονάδες αφαλάτωσης χωρητικότητας 1250 κυβικών η καθεμία. Χαρακτηρίζοντας το «ένα σπουδαίο αναπτυξιακό έργο για το νησί της Πάρου». Παράλληλα συμπλήρωσε πως «ο Δήμος σύντομα περιμένει να υπογραφεί ακόμα ένα έργο το οποίο θα έχει να κάνει με την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού της Παροικιάς, ένα έργο το οποίο έχει ήδη ενταχθεί».

Τέλος έκανε λόγω για της προετοιμασίες του Δήμου ενόψει του  Πάσχα με έργα υποδομής, καθώς σημείωσε πως «θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δημάρχου με τους επαγγελματίες του νησιού έτσι ώστε να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε την εικόνα του νησιού». Επίσης μίλησε και για τις παρακρατήσεις οι οποίες  δείχνουν  αύξηση του τουρισμού, όμως παρέμεινε επιφυλακτικός σε αυτό εξαιτίας των εθνικών θεμάτων που πλήττουν την  χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου