Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

Βράβευση επιτυχόντων μαθητών Πανελληνίων Εξετάσεων 2017
                                       
                 

          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        Πάρος, 05 Ιανουαρίου 2018
               ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                              
                  ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                                             
            ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  

         

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Βράβευση επιτυχόντων μαθητών Πανελληνίων  Εξετάσεων 2017
Σε μία όμορφη και γιορτινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΕΠΑΛ, ο  Δήμος Πάρου και η Μητρόπολη Παροναξίας βράβευσαν τους μαθητές που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2017 και εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η ατμόσφαιρα ζεστή, συγκινητική, με πρόσωπα λαμπερά, με γονείς και συγγενείς να καμαρώνουν.

Η εκδήλωση αυτή ήταν μια συμβολική επιβράβευση των παιδιών, που έδωσαν με επιτυχία τον αγώνα της γνώσης, κατακτώντας ένα σημαντικό βήμα για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Πάρου, την Μητρόπολη Παροναξίας, τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Της εκδήλωσης προηγήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του ΕΠΑΛ χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παροναξίας κ. κ. Καλλίνικου και παρουσία πλήθους ιερέων. 

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος καλωσόρισε και συνεχάρη τις νέες, τους νέους, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι: «Κάθε χρονιά διαφορετικά πρόσωπα εισέρχονται σε έναν νέο ελπιδοφόρο κύκλο ζωής, ο οποίος αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του νησιού μας. Εύχομαι σε όλους καλή ακαδημαϊκή πορεία και καλή δύναμη». 

 

 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου