Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο Τύπου για την ανακατασκευή του Πολυχώρου στο ΕΠΑΛ

                        
  


 

                                                                 
         
  

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                     Πάρος, 03 Οκτωβρίου 2017
    ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             
     ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Πάρου με αμέριστη χαρά σας παρουσιάζει την ανακατασκευή του πολυχώρου  στο ΕΠΑΛ Πάρου. Ένα σύγχρονο χώρο πολιτισμού, ένα όραμα χρόνων, που θα αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς όλων των σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων του νησιού.
Με τις μελέτες, επίβλεψη και κατασκευή από την Τεχνική Υπηρεσία υλοποιήθηκε η ανακαίνιση της υπάρχουσας αίθουσας εξ ιδίων πόρων και σε χρόνο ρεκόρ, τεσσάρων (4) μηνών.

Ο σχεδιασμός περιελάμβανε την επέκταση της σκηνής, τη δημιουργία αναβαθμών για τον χώρο καθήμενων θεατών χωρητικότητας περίπου 315 ατόμων, τη διαμόρφωση καμαρινιών ανδρών και γυναικών με τους αντίστοιχους χώρους υγιεινής, την τοποθέτηση σύγχρονου συστήματος ηλεκτροφωτισμού σκηνής και την ανακαίνιση του συστήματος κλιματισμού – εξαερισμού, ενώ προβλέπεται και μελλοντικός χώρος αναψυκτηρίου.

Και κάπως έτσι, η Πάρος αποκτά ένα πανέμορφο αμφιθέατρο το οποίο θα πρωτολειτουργήσει, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, φιλοξενώντας την 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου. 'Εναν σημαντικό θεσμό, που φέτος διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Πάρο από την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, την  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την ΚΔΕΠΑΠ, το Πάρκο Πάρου και τον Δήμο Πάρου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας, στο εργατοτεχνικό προσωπικό και τους εργαζομένους του Δήμου Πάρου. Χάρη στην εργατικότητα, το φιλότιμο και το μεράκι τους, οι εργασίες διαμόρφωσης ολοκληρώθηκαν με θεαματικά αποτελέσματα.

Και ένα ακόμα ευχαριστώ σε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας, την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συλλόγους και απλούς πολίτες που συμμετείχαν σε αυτή την μοναδική εμπειρία και μας στήριξαν, μας καθοδήγησαν και εμπλούτισαν την προσπάθειά μας με ιδέες και προτάσεις.

Δεσμευόμαστε ότι και στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να σας εκπλήσσουμε με τις πρωτοβουλίες μας και να δημιουργούμε έργα που θα προάγουν το μέλλον του τόπου μας και των δημοτών μας.

Κυρίες και Κύριοι, αγαπητά μου παιδιά, καθίστε αναπαυτικά στη θέση σας και η παράσταση αρχίζει.

Ονειρευτήκαμε, σχεδιάσαμε, υλοποιήσαμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου