Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ









ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ν.Π.Δ.Δ.  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ &
Πάρος, 26/7/2017
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ (Κ.Π.Π.Α.)
Αρ. Πρωτ.: 859
Ταχ. Διεύθυνση:
Παραλία Παροικίας

Πληροφορίες:
Κυδωνιέως Αθανασία

Τηλέφωνο:
22840 24110
Προς
Email:
ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ










 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2017-18
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2017-18
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμου Πάρου προετοιμάζει τη λειτουργία του για το Σχολικό Έτος 2017-18.
Κεντρικοί άξονες δράσης του αποτελούν: α) η παροχή αφιλοκερδούς πρόσθετης διδακτικής στήριξης από εθελοντές καθηγητές σε μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου Πάρου, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν έντονες οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες καθώς και η προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση, β) η ευαισθητοποίηση και προσέλκυση ατόμων και ομάδων στην εθελοντική προσφορά και αλληλεγγύη.
Με γνώμονα ότι η γνώση είναι καθολικό αγαθό και με σκοπό τη δημιουργία και παροχή ίσων ευκαιριών για μάθηση, το Κοινωνικό Φροντιστήριο αποτελεί μια αλληλέγγυα δράση στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση και ιδιαίτερα στους μαθητές, μία πληθυσμιακή ομάδα που προσπαθεί να χτίσει το μέλλον της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Στη προσπάθεια αυτή σημαντική στήριξη αποτελεί η συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων που με την εθελοντική προσφορά τους δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη.
καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για το Σχολικό Έτος 2017-18 να δηλώσουν την πολύτιμη συμμετοχή τους στη κοινωνική λειτουργό του Νομικού Προσώπου. Εκδηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν να γίνουν δεκτές από: εν ενεργεία εκπαιδευτικούς (διορισμένοι, ιδιώτες, εκπαιδευτήρια Μέσης εκπαίδευσης / Ξένων Γλωσσών / Χορού / Μουσικής κ.λπ.), συνταξιούχους ή πτυχιούχους άνεργους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Κυδωνιέως Αθανασία, στο 2284024110.
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α.
ΛΕΟΝΤΗΣ ΜΙΚΕΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου