Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Παράδοση Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων & Αθλητικών Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου-Μάρπησσας



                      

      




         ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Πάρος, 27/4/2017
            NOMOΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                             Αρ. Πρωτ.: 149
    ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π/ΘΜΙΑΣ
               ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
               ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Για διοικητική χρήση παραδόθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου η καινούργια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου-Μάρπησσας, στη Μάρπησσα, εν συντομία αναφερόμενο ως «Κλειστό Γυμναστήριο Μάρπησσας».
Στη παραλαβή παρευρέθησαν και υπέγραψαν αφ’ ενός ο εργολάβος του έργου και οι επιβλέποντες μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάρου και αφετέρου ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χαράλαμπος Μαλινδρέτος και ο Διευθυντής του σχολείου  Μένιος Χασομέρης.
Έτσι από σήμερα, οι μαθητές, η νεολαία, οι αθλητικοί σύλλογοι και όλοι οι κάτοικοι της Πάρου αποκτούν ένα νέο σπίτι, έναν εντυπωσιακό χώρο άθλησης, ένα πραγματικό στολίδι για το νησί μας. Το «Κλειστό Γυμναστήριο Μάρπησσας», θα μπορεί να λειτουργεί ως προπονητικό κέντρο, για τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων, αλλά μας δίνεται επίσης η δυνατότητα για τη φιλοξενία και διεξαγωγή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, στα πρότυπα πολλών κλειστών γηπέδων της Ελλάδας και της Ευρώπης. Αναμένεται να προωθήσει τον αθλητισμό και γενικότερα να αποτελέσει άρμα ανάπτυξης σε επίπεδο αθλητικού και πολιτιστικού τουρισμού στον Δήμο της Πάρου.

Η κατασκευή ενός νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου στην Πάρο αποτελούσε στόχο του Δήμου εδώ και πολλά χρόνια και η σημερινή εξέλιξη πιστώνεται σε όλους όσους προσπάθησαν για την υλοποίησή του.

Αναμένουμε την αποδοχή του έργου από τους Παριανούς Πολίτες και πιστεύουμε ότι θα αγκαλιάσουν όπως του αξίζει τον Νέο Γυμναστήριο υλοποιώντας προγράμματα επωφελεία της Νεολαίας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου